Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Οθόνη αφής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cris Angel

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 182 1801 0948

WhatsApp : +8618218010948

Free call

Πώς να κάνει τη σύνδεση καλωδίων στους αμερικανικούς αγώνες ρουλετών;

September 6, 2022

τελευταία εταιρεία περί Πώς να κάνει τη σύνδεση καλωδίων στους αμερικανικούς αγώνες ρουλετών;

 

Οι άνθρωποι στην Τζαμάικα αγοράζουν πάντα τα προϊόντα μας αμερικανικών εξαρτήσεων ρουλετών, όπως την οθόνη αφής, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τους μετρητές, τον αποδέκτη του Μπιλ, και τον εκτυπωτή, ή το λουρί καλωδίωσης. ή κύριο Mainboard. Πίνακες σκλάβων.

μερικοί άνθρωποι μας ζητούν ακόμη και για να κάνουν ένα βίντεο για να τους διδάξουν πώς το καλώδιο συνδέεται ή πώς να πάει στη ρύθμιση παιχνιδιών της αμερικανικής ρουλέτας.
Έτσι Finanlly κάναμε κάποιο βίντεο στον πελάτη για να τους διδάξουμε πώς να εργαστούμε σε το.

Και αυτό είναι το βίντεο για να διδάξει τον πελάτη πώς να συνδέσει το λουρί καλωδίωσης στην αμερικανική εξάρτηση παιχνιδιών ρουλετών.
   


Αυτό είναι τηλεοπτικό όπως κατωτέρω του αμερικανικού αγώνα ρουλετών για να διδάξει τις τοποθετήσεις των αμερικανικών παιχνιδιών ρουλετών.
 

 

Μερικοί άνθρωποι θέλουν τον αποδέκτη Cheapper Μπιλ για να τον χρησιμοποιήσουν στους αμερικανικούς αγώνες ρουλετών, καμία χρήση τζαμαϊκανό δολάριο Dollor αποδεκτών του Μπιλ θέματος ή Δολ ΗΠΑ ή δολάριο του Τρινιδάδ. Αυτός ο αποδέκτης του Μπιλ λειτουργεί επίσης, αλλά ο αγοραστής πρέπει να μας πει εκ των προτέρων προτού να στείλουμε.

Καμία σφυγμός θέματος ή παρουσίαση σε συνέχειες, αυτός ο πρότυπος Μπιλ αποδέκτης εμπορικών σημάτων TB77 και οι δύο εργασίες.

 

 

Επίσης αυτό το βίντεο κατωτέρω θα παρουσιάσει στον πελάτη πώς το καλώδιο του αποδέκτη του Μπιλ και των εργασιών εκτυπωτών για την αμερικανική ρουλέτα, παρακαλώ ελέγχει το βίντεο όπως κατωτέρω:

 

 


Μερικές φορές οι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν τον εκτυπωτή στις αμερικανικές μηχανές παιχνιδιών ρουλετών, και να μην ξέρουν πώς λειτουργούν, έτσι το βίντεο πρόκειται κατωτέρω να επιδείξει πώς να συνδέσει το καλώδιο και αφήνει να δει πώς αυτός ο εκτυπωτής λειτουργεί στις αμερικανικές εξαρτήσεις ρουλετών.

 

 


 

 

 

Επίσης υπάρχει ένας αποδέκτης του Μπιλ που ονομάζεται το ΤΟΠ εμπορικό σήμα το ΤΟΠ αποδέκτη TP70 Μπιλ, ο οποίος δεν υπάρχει κανένας στοιβαχτής στον αποδέκτη του Μπιλ. Αλλά η τιμή της πολύ ελκυστική επίσης, αυτό μπορεί Aalso να λειτουργήσει στην αμερικανική ρουλέτα, παρακαλώ ελέγξτε το βίντεο όπως κατωτέρω
 
 

 

 

Φυσικά, κάποιος πελάτης θέλει να χρησιμοποιήσει τον αποδέκτη του Μπιλ στην αμερικανική ρουλέτα, αλλά με το στοιβαχτή, έτσι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά του βίντεο που χρησιμοποιήσαμε με το ΤΟΠ πρότυπο εμπορικών σημάτων: ΤΟΠ πρότυπο TP70 P5. Αυτό το εργοστάσιο αποδεκτών του Μπιλ για την αμερικανική ρουλέτα, επίσης στο παιχνίδι ψαριών, επίσης σε POG. Επίσης, κανένα θέμα Τρινιδάδ Dallor ή Τζαμάικα Dollor ή αμερικανικές ΗΠΑ Dallor. πελάτης που πρέπει να μας πουν εκ των προτέρων προτού να στείλουμε. Έτσι θα το κάνουμε. Παρακαλώ τους ελέγξτε το βίντεο όπως κατωτέρω, και εσείς ξέρει περισσότερους.

 

Επίσης κάποιο Cusromer αγόρασε το ΤΟΠ εκτυπωτή μας στις αμερικανικές επιτροπές παιχνιδιών ρουλετών και δεν ξέρει πώς να συνδέσει το λουρί καλωδίων στον εκτυπωτή, ή το λογισμικό εκτυπωτών δεν είναι σωστά. Έτσι θα χρειαστούν τη συσκευή μας και πρώην εμείς για να στείλουν ένα λογισμικό με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να αναβαθμίσουν το λογισμικό σε το για να κάνουν την εργασία εκτυπωτών, παρακαλώ να ελέγξει το βίντεο όπως κατωτέρω:

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας