Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Οθόνη αφής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cindy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 138 2508 0519

WhatsApp : +8613825080519

Free call
Guangzhou Lie Jiang Electronic Technology Co., Ltd.

Πλούτος Creats παιχνιδιών!

Guangzhou Lie Jiang Electronic Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Jiang Αριθμός Υπαλλήλων: 15~30
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-7000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Τυχερό παιχνίδι Jiang (τεχνολογία Jiang ψέματος) ένας καλά αναγνωρισμένος προμηθευτής ιδιαίτερα να εκτελέσει τα παιχνίδια, και εργοστάσιο οθόνης αφής, από το μέγεθος 10,1 19 22 23,6 27 32 43 49 55, οθόνη αφής, καμία κάθετη οθόνη Falst θέματος, αλλά και καμμμένη οθόνη αφής. Επίσης αλιεύστε τους πίνακες, τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα και τις λύσεις τυχερού παιχνιδιού. Με πάνω από 20 έτη ιστορίας και τις σειρές επιτυχών multigames, το εμπορικό σήμα είχε γίνει ένα συνώνυμο της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας. Με τις εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 50 αρμοδιότητες, τα γραφεία και οι διανομείς σε περισσότερες από 15 χώρες και μια αφιερωμένη ομάδα περισσότερων από 500 επαγγελματιών, βρίσκονται τυχερό παιχνίδι Jiang είναι δεσμευμένοι να παραδώσουν τις λύσεις τυχερού παιχνιδιού που διαφοροποιεί και αυξάνει την κατώτατη γραμμή σας με την άριστη απόδοση.
 

Παρείχαμε την καλύτερη υπηρεσία υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, όπως τα όργανα ελέγχου οθόνης αφής, ζωή του πίνακα PCB πολυτέλειας, χρυσός πίνακας PCB ΔΟΧΕΊΩΝ Ο, πίνακας PCB του Τέξας Keno, όπως τους πίνακες ψαριών πολυτέλειας, τη μηχανή παιχνιδιών ψαριών, το επιτραπέζιο παιχνίδι ψαριών, το μηχάνημα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα χαρτοπαικτικών λεσχών, τις μηχανές παιχνιδιού χαρτοπαικτικών λεσχών και άλλη μηχανή κ.λπ. παιχνιδιών διασκέδασης arcade.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

 

Κάθε προϊόν δημιουργείται με τη σκέψη των πελατών μετά από την προσεκτική ανάλυση των τάσεων αγοράς και με την αναμονή των μελλοντικών αναγκών. Η καταρτισμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας πληρώνει μια ειδική προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια στη διαδικασία σχεδίου. Μας το σχέδιο και η ομάδα ανάπτυξης αναπτύσσει τις μοναδικές έννοιες και τις εφαρμογές τυχερού παιχνιδιού πάντα με το στόχο που συντονίζεται με τους πελάτες. Το κατάλληλο προϊόν εντοπισμού και αγοράς λαμβάνεται υπόψη στις έννοιες και την ανάπτυξη προϊόντων.

Ιστορία

Τεχνολογία Jiang ήταν μικρή εταιρία πωλούσε τα τηλεοπτικά μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα πριν, αλλά μετά από τόσα πολλά έτη αύξησης.

Τώρα η μεγάλη επιχείρησή της έχει 20 περισσότερους υπαλλήλους. Κάθε χρόνο εξαγάγαμε τις εκατοντάδες των εμπορευματοκιβωτίων των οργάνων ελέγχου τυχερού παιχνιδιού οθόνης αφής, ή τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα όπως τη σύνδεση πυρκαγιάς, το δράκο, τη σύνδεση αστραπής, την τήξη 5 ή τη μέγα σύνδεση και άλλες. Και πίνακας μηχανών και ψαριών ρουλετών σε όλο τον κόσμο!

Επίσης έχουμε την πλούσια εμπειρία σε αυτήν την περιοχή, κανένα θέμα Βόρεια Αμερική ή Νότια Αμερική, έχουμε το μέρος του πελάτη εκεί. Εάν θέλετε κάτι επείγον, μπορούμε να εισαγάγουμε τον πελάτη στις ΗΠΑ σε σας άμεσα. Αυτός σώζει το μέρος του χρόνου.

Υπηρεσία

Jiang η ηλεκτρονική τεχνολογία έχει το καλύτερο μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα, όταν πωλούμε εκείνα τα προϊόντα όπως τα όργανα ελέγχου οθόνης αφής, ζωή του πίνακα PCB πολυτέλειας, πίνακας του Τέξας Keno, πίνακας αυλακώσεων τυχερού παιχνιδιού συνδέσεων πυρκαγιάς στο χέρι πελατών, εξετάζουμε αυτά είναι ηλεκτρονικά προϊόντα, κάποιος πελάτης είναι νέος παραδίδει αυτήν την περιοχή, μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια όταν προσπαθούν να αγοράσουν τις εξαρτήσεις παιχνιδιών από το χέρι μας. Έτσι πήραμε το μέρος των βίντεο και το μοιραζόμαστε στο youtube μας. Έτσι όταν Cusrtomer χρειάζεται κάποια βοήθεια της εγκατάστασης ή ρυθμίζει τις τοποθετήσεις παιχνιδιών. Κατόπιν θα τους παρουσιάσουμε βίντεο. Όλο το βίντεο εξηγήθηκε από τα αγγλικά, και επίσης εάν υπάρχουν μερικές ερωτήσεις ακόμα αφότου πρόσεξε ο πελάτης αυτό το βίντεο. Ο πελάτης μπορεί να μας πει, κατόπιν θα κάνουμε τα βίντεο Facetimes για να τους διδάξουμε για να τους παρουσιάσουμε πώς λειτουργεί.

Κανένα μέρος τυχερού παιχνιδιού θέματος, ή πλήρεις μηχανές. Μπορούμε να πωλήσουμε επίσης, αλιεύοντας το παιχνίδι Cabiente, χρυσά γραφεία ΔΟΧΕΙΩΝ Ο. Μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα συνδέσεων πυρκαγιάς. Όλοι τους εσείς μπορείτε να το βρείτε στον ιστοχώρο μας.

Η ομάδα μας

Κίνα Guangzhou Lie Jiang Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Brandon

    Brandon
  • Joseph

    Joseph
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας