Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Οθόνη αφής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cindy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 138 2508 0519

WhatsApp : +8613825080519

Free call
QC Προφίλ

Όλα τα προϊόντα θα εξεταστούν 72 ώρες προτού να στείλουμε. Έτσι έχουμε την εμπιστοσύνη της εξουσιοδότησης προϊόντων μπορούμε να είμαστε 24 μήνες.
Εάν τα προϊόντα έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα είμαστε αρμόδιοι για το και θα στείλουμε τα μέρη ελεύθερα να το καθορίσουν εάν είναι απαραίτητο, να στείλει ένα νέο που αντικαθιστά.

Η επιχείρησή μας αφιέρωσε στην ανάπτυξη του λογισμικού τυχερού παιχνιδιού όπως POG και τη ζωή της πολυτέλειας και του τηλεοπτικού τυχερού παιχνιδιού αυλακώσεων

Οι μηχανές για πάνω από 10 Years.We έχουν πλούσιο Expierence και παίρνουμε το μέρος του πελάτη στον κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ και τη Νότια Αμερική.
 

 

Το Wealso έχει τη γραμμή παραγωγών μας για τα όργανα ελέγχου. Οθόνη αφής, καμία αφή θέματος και μη αφή.

 

Μεγέθη από 10 ίντσα, 17 ίντσα, 19 ίντσα, 22inch, 23,6 ίντσα, 27 ίντσα, 32 ίντσα, 43 ίντσα, 49 ίντσα, οθόνη αφής 55 ίντσας.
 

 

όλοι τους λειτουργούν με την αφή της 3M, και την αφή USB επίσης. Η μεγαλύτερη μέρος της ανησυχίας πελατών εάν μπορούν να λειτουργήσουν με αρχικό Bally

Τα παιχνίδια, και Aristcrat, η απάντησή μου είναι ναι.
   

 

Κανένα όργανο ελέγχου θέματος με τα φω'τα και χωρίς φω'τα. μπορούμε να το κάνουμε επίσης,
 Επίσης προσφέρουμε την κυρτή οθόνη αφής επίσης, μεγέθη από 32 ίντσα που κάμπτεται, 43 ίντσα που κάμπτεται, 49 ίντσα που κάμπτεται, 55 ίντσα που κάμπτεται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας