Κίνα 19» 23» 27» 32» 43» όργανα ελέγχου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bing

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 138 0276 1770

WhatsApp : +8613802761770

Free call

10.1 15 17 19 22 23,6 27 32 43 χωρητικό και υπέρυθρο εργοστάσιο οθόνης αφής 55 ίντσας

February 3, 2021

τελευταία εταιρεία περί 10.1 15 17 19 22 23,6 27 32 43 χωρητικό και υπέρυθρο εργοστάσιο οθόνης αφής 55 ίντσας


Είμαστε ένα εργοστάσιο κατασκευής οθόνης αφής, προϊόντα cWho όλα τα μεγέθη από μικρό σε μεγάλο, εάν είναι υπέρυθρη οθόνη αφής ή χωρητική οθόνη αφής. η όλη οθόνη αφής μας έχει HDMI, VGA, διεπαφή αφής USB. Και 3M RS232. Τμηματική αφή.

Έχουμε μια χρήση ευρέος φάσματος των οθονών αφής, αλλά οι περισσότερες από τις είναι στις ειδικευμένες μηχανές παιχνιδιών Arcade αυλακώσεων. Υπάρχει πολύ παιχνίδι παρουσιάζει στην Κίνα και το Μακάο και Vegas. Για τη σύνδεση πυρκαγιάς, η σύνδεση δράκων, η σύνδεση αστραπής, η μέγα σύνδεση, το Buffalo Golds, και τα τρελλά χρήματα Golds, που λειτουργούν στα παιχνίδια Monitors.Other μας όπως την αρχική σύνδεση πυρκαγιάς, τήξη 4, τήξη 5, και αρχικά παιχνίδια είναι όλα Bally συμβατές.


Υπάρχουν επίσης οθόνες αφής οργάνων ελέγχου 10,1 ιντσών, οι οποίες είναι πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα όργανα ελέγχου με τα φω'τα, η ταχύτητα και ο τρόπος των φω'των όλες μπορούν να ρυθμιστούν από τα κουμπιά πίσω από το LCD. Εάν μερικοί φορείς δεν συμπαθούν τα φω'τα στα όργανα ελέγχου, υπάρχουν μερικά κουμπιά για να κλείσουν τα φω'τα. Εάν αγοράσετε το όργανο ελέγχου μας, και εάν δεν ξέρετε πώς να το κλείσετε, μπορείτε να καλέσετε την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας και θα σας στείλουμε μερικά βίντεο μεταπωλήσεων για να λύσουμε το πρόβλημά σας.Το δεύτερο μέγεθος είναι υπέρυθρη οθόνη 19-ίντσας, έτσι η υπέρυθρη οθόνη 19-ίντσας καταλαμβάνει μια μεγάλη αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τζαμάικα, που χρησιμοποιείται κυρίως ζωή Luxury.Pog. Αμερικανικοί αγώνες ρουλετών. Συνήθως χρησιμοποιώ το εμπορευματοκιβώτιο από το εμπορευματοκιβώτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Υπάρχουν επίσης πελάτες από το cWho της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα Deamnd για τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα, και πολλοί από τους θέλουν τις χωρητικές οθόνες. Έτσι η τρέχουσα σειρά παραγωγής χωρητικών οθονών μας είναι 19 «, 22», 23,6 «και 27», 32 «και 43». Όλες αυτές οι χωρητικές οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους κινεζικούς αγώνες μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών με κέρματα και τους αμερικανικούς αρχικούς αγώνες.

Εάν ο πελάτης αγοράζει το όργανο ελέγχου μας, όταν ανακαλύπτει ότι το όργανο ελέγχου μας δεν ταιριάζει με το πρόγραμμά του, εφ' όσον στέλνει ο πελάτης τη μητρική κάρτα, και δεν έχουμε κάνει τα σχετικά προγράμματα οδηγών πριν, κατόπιν παίρνουμε τη μητρική κάρτα του πελάτη, μπορούμε να καταστήσουμε την οθόνη αφής μας συμβατή με το παιχνίδι Motherboard.Becase του πελάτη που έχουμε τους μηχανικούς μας μπορούμε να προγραμματίσουμε το λογισμικό που λειτουργεί με αυτό.


Η χωρητική οθόνη 27-ίντσας πωλεί επίσης καλά. Τα ευρο- γραφεία οργάνων ελέγχου έχουν τα διπλά γραφεία οργάνων ελέγχου. Αυτό το είδος πλαισίων πωλώ πολλά στην Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι χωρητικές οθόνες 32 ίντσας και 43 ιντσών, πωλούμε επίσης το αρκετό αυτοί, εάν θέλετε να ξέρετε. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και απαιτήσεις επίδειξης αφής. Μπορείτε να μιλήσετε σε μας και να μας στείλετε μια έρευνα, και έπειτα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με, να σας ευχαριστήσουμε για την ανάγνωση, να σας ευχαριστήσετε. 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας